Acordul Cumpărătorului

Pentru a evita un eventual retur vă rugăm să citiţi cu atenţie descrierea produsului cu toate detaliile, inclusiv Specificaţiile acestuia şi Opiniile altor cumpărători.


Sunteți bineveniți în calitate de cumpărător pe site-ul nostru shop.spiridusii.md. Ne dorim să asigurăm confortul şi siguranța procesului de cumpărare-vânzare pentru a respecta drepturile dvs. și drepturile autorilor produselor noastre, din care motiv insistăm să acceptați acest Acord al Cumpărătorului.


Prin acceptarea acestui Acord al Cumpărătorului confirmați că:

 • Ați citit, ați înțeles și ați acceptat toate prevederile din Termeni şi Condiţii.
 • Ați citit, ați înțeles și ați acceptat toate prevederile din prezentul Acord al Cumpărătorului.
 • Ați citit, ați înțeles și ați acceptat toate prevederile din Politica de Confidențialitate.
 • Acceptați toate limitările impuse de prevederile expuse mai sus la utilizarea produselor de pe shop.spiridusii.md și vă refuzați benevol (în limitele acceptate de legislație) de la orice drepturi ce ar putea garanta contrariul acestor limitări.

Obligațiunile noastre, a shop.spiridusii.md:

 • păstrarea în taină a identităţii, datelor Dvs. personale, aşa cum este descris în Politica de Confidențialitate, precum și a tuturor acțiunilor Dvs. efectuate pe shop.spiridusii.md (inclusiv cumpărăturile, costurile, taxele, preferințele) în limitele posibilităților noastre;
 • oferirea suportului pe întregul proces de cumpărare.

Drepturile noastre, a shop.spiridusii.md:

 • informarea despre schimbările ce le vom efectua pe Website, inclusiv despre schimbările în procesul de achiziție, metode de plată, condiții de livrare, adăugarea/schimbarea/anularea serviciilor. Ne vom strădui să vă informăm despre adăugarea/schimbarea/ștergerea de produse de pe Website. Chiar dacă vom depune maxim efort, nu vă garantăm că serviciile și produsele noastre vor fi disponibile în continuu.
 • aplicarea restricțiilor de procurare în dependență de țară, locație sau alte criterii, din diverse motive cum ar fi baza legală, probleme logistice sau oricare alte motive rezonabile.

Obligațiunile Dvs., a cumpărătorului:

 • respectarea tuturor prevederilor impuse de acest Website, inclusiv prezentul Acord al Cumpărătorului, Termenii şi Condiţiile, Politica de Confidențialitate, Condiţiile de Returnare și Rambursare.
 • achitarea integrală a produselor procurate de pe shop.spiridusii.md, inclusiv taxele și impozitele aferente cumpărăturii. Acestea din urmă pot varia în dependență de ţara sau regiunea în care locuiți.
 • completarea formularelor impuse cu informație personală veridică și să vă asumați responsabilitățile pentru erorile comise la completare.
 • păstrarea integrităţii produselor procurate, inclusiv să nu distrugeți, ștergeți informațiile utilizate de noi pentru păstrarea dreptului de autor a produselor. Aici se include, dar nu se limitează la: ștergerea sau facerea nevizibilă prin oricare instrumente a semnelor de Copyright, numelui autorilor, editorilor și a altor deținători de proprietate, copierea şi multiplicarea pentru terţi etc;
 • să respectaţi oricare alte drepturi de autor cu referire la produsele procurate.

Drepturile Dvs., a cumpărătorului:

 • obţinerea de suport în caz veți întâmpina greutăți în plasarea unei comenzi.
 • solicitarea de returnare, înlocuire a produselor procurate eligibile pentru retur sau rambursare, creditare a contravalorii acestora.

Cum să faceţi o cumpărătură.

Pentru achiziţie, urmaţi următorii paşi:

 1. Găsiţi produsul dorit şi apăsaţi pe numele sau imaginea lui.
 2. Vedeţi imaginile produsului, citiţi descrierea şi opiniile altor cumpărători, vedeţi preţul (la bucată şi pentru cantitate mare).
 3. Dacă sunteţi satisfăcut de cele citite, alegeţi cantitatea, opţiunile produsului (dacă sunt) şi apăsaţi butonul „Adaugă în coş“.
 4. Repetaţi paşii 1-3 pentru toate produsele dorite. În orice moment puteţi vizualiza coşul de cumpărături în partea dreapta-sus a paginii.
 5. Accesaţi „Coşul meu“ şi verificaţi produsele selectate, cantităţile de produs, preţurile acestora şi Costul total al cumpărăturii. Costul total este calculat din: preţul produselor selectate, costul prelucrării comenzii, costul livrări, taxele sau reducerile specifice (bazate pe cantitate), reducerile din vouchere şi cupoane.
 6. Pentru a previzualiza costul total este necesar să estimaţi taxele şi costul livrării şi să aplicaţi voucher-ul, apăsând butoanele respective.
 7. Apăsaţi „Finalizează comanda“ şi completaţi rubricile necesare:
  • Informaţii de facturare – numele şi adresa plătitorului pentru verificarea şi confirmarea plăţii (pentru indice poştal, vedeţi aici);
  • Informaţii de livrare – comanda se va livra acestei persoane pe această adresă (pentru indice poştal, vedeţi aici);
  • Metoda de livrare – alegeţi livrarea potrivită, preţurile pot varia în dependenţă de greutate, volum, cantitate (mai multe despre metodele de livrare citiţi aici.);
  • Metoda de plată.
 8. La sfârşit verificaţi varianta finală a costului Total al comenzii şi apăsaţi butonul „Confirmă comanda“. Veţi fi redirecţionat la pagina de plată a sistemului de plată ales.
 9. Urmaţi instrucţiunile pentru achitare de pe pagina sistemului de plată.
 10. Dacă achitarea se va finaliza cu succes, veţi fi redirecţionat la pagina de confirmare a plasării cu succes a comenzii. Din acest moment noi începem procesarea comezii plasate. Puteţi verifica statutul comenzii în Istoric Comenzi. În acest moment comanda plasată va avea statusul „Processing“.
 11. În caz că achitarea nu s-a finalizat cu succes, comanda va avea statusul „Pending“.
 12. După ce a fost realizată achitarea, comanda se va livra prin metoda aleasă.
 13. La recepţionarea comenzii, în prezenţa curierului (lucrătorului poştal etc.), verificaţi cu atenţie integritatea ambalajului coletului, datele destinatarului şi, după caz, conţinutul coletului. Dacă există semne de deteriorare sau despachetare a coletului, refuzaţi primirea lui şi anunţaţi Serviciul Clientelă despre cele întâmplate.
 14. După ce comanda este livrată cu succes, statusul acesteia va deveni „Complete“.

Cum utilizați produsele achiziționate.

Orice produs achiziționat pe shop.spiridusii.md poate fi utilizat doar în scopuri personale.

De exemplu, dacă sunteţi pedagog şi doriţi să utilizaţi în timpul lecţiei vreo publicaţie, atunci puteţi nelimitat să folosiţi un singur produs. Dar dacă doriți să utilizaţi o publicație pentru 15 elevi din clasă, nu aveţi dreptul de a multiplica la copiator conţinutul acesteia, ci este necesar să procurați 15 exemplare ale produsului. Pentru astfel de achiziții sunt prevăzute reduceri.

Dacă faceți cumpărătura cu scop de cadou pentru cineva, atunci acea persoană trebuie să fie la curent cu prezentul Acord al Cumpărătorului și să împartă cu Dvs. responsabilitatea pentru încălcările ce pot fi comise. Dvs. sunteți responsabil pentru a-i transmite și a-l pune la curent despre prezentul Acord al Cumpărătorului.


Acest acord va fi periodic supus schimbărilor, astfel recitiți-l la fiecare achiziție nouă. Despre aceste schimbări vă vom anunța pe pagina noastră de pornire și prin intermediul poștei electronice.